A Detroit Lions kezdő posztot ajánl Reggie Bush-nak

A Miami Dolphins szabadügynök futója, Reggie Bush tegnap találkozott a Detroit Lions vezetőségével. Nem biztos, hogy ez lesz az utolsó szabadügynöki megbeszélése hiszen az Arizona Cardinals, a Cincinnati Bengals és a Washington Redskins is érdeklődik iránta. Viszont a Lions olyat ajánlott fel számára amit más nem. A kezdő posztot.

A Yahoo Sports értesülései szerint a Lions biztosította Bush-t arról, hogy minden playnél előnyt fog élvezni a csapat másik két futójával, Mikel Leshoure-al és Joique Bell-el szemben. A Cardinals-nál is sok snapnél pályán lehetne mivel a folyamatosan sérülésekkel küzdő Beanie Wells elküldése után igen karcsú lett a running back sor. Viszont a Cardinals közel távol sem tud felkínálni egy Matthew Stafford képességű irányítót.

Bush a Dolphinsnál eltöltött két éve alatt bizonyította képességeit és végleg maga mögött a New Orleans Saints-es problémákat. Két év alatt 443 futókísérletből 2.072 yardot és 12 touchdownt szerzett. A Saintsnél eltöltött 5 éve alatt 524 kísérletből, 2090 yardot szerzett ami két és félszer több idő alatt mindössze 18 yard pluszt jelent csak.

"Reggie most egy nehéz döntés előtt áll. Nagyon elégedetten ítéli meg a helyzetét. Nagyon sok kérdést tett fel arról, hogy pontosan mire is akarja Őt használni a csapat. Dehát tudják, hogy a szíve mélyén mindig a pályán lenne." - egy Lionshoz közeli forrástól.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)