Fred Davis hosszabbított a Washington Redskins-el

A Washington Redskins meg szerette volna tartani a lejáró szerződésű tight endet, Fred Davis-t és a kívánságuk végül valóra is vált. Tegnap bejelentették, hogy Davis egyéves szerződést kötött a régi csapatával és azóta a Redskins meg is erősítette a szerződéshosszabbítást.

Davis az egyik legjobb, még elérhető szabadügynök játékos volt a piacon, de az Achilles sérülése miatt kérdéseket vet fel a jövője. Az igaz, hogy posztjának egyik legrobbanékonyabb játékosa ha egészséges, de természetesen ez csak akkor igaz ha hosszútávon is egészséges tud maradni. Az utolsó két szezon egyikét sem úszta meg komolyabb sérülés nélkül.

A tight end nem kapta meg a kívánt hosszútávú szerződést, de ha egészségesen vághatott volna neki a szabadügynökpiacnak akkor az elképzeléseihez közelebb álló szerződést is kaphatott volna. A Buffalo Bills és a New York Jets is élénken érdeklődött iránta. A Jets vezetőivel való találkozást visszautasította, mert a Bills-től remélte a jobb feltételeket.

A jelenleg 27 éves játékost a 2008-as Draft második körében választotta ki a Redskins. Pályafutása során 62 mérkőzésen lépett pályára. 155 elkapásból 1.973 yardot és 12 touchdownt szerzett. A jelenlegi visszatérésével viszont közel sem biztos, hogy kezdő lesz jövőre. A verseny az edzőtáborban fog majd eldőlni közte és Logan Paulsen között, de a kezdő poszthoz elengedhetetlen, hogy teljesen egészséges legyen.

(nfl.com, Fotó: usatoday.com)