Brian Urlacher a Vikings célkeresztjében

Erős draft után további kiegészítések várnak a csapatra, most egy veterán szabadügynök után érdeklődik a csapat. A célszemély nem más, mint a Chicago Bears volt oszlopos tagja, Brian Urlacher. Bár sokan elképzelhetetlennek tartják, hogy az egyik legnagyobb csoport riválistól szereznénk meg a játékost, de nem is olyan rég a legnagyobb riválistól szereztük meg Greg Jennings-et.

A Vikings a Draft-on a negyedik körben Hodges-t, a hetedik körben pedig Mauti-t választotta ki LB posztra, de közülük valószínű, hogy csak Mauti fog középen játszani. Ez azt jelentené, hogy Henderson menne ki a gyenge oldalra és Mauti vagy esetleg a tavaly, szintén a hetedik körben draftolt Audie Cole lenne a középső LB a védelemben.

Természetesen más lehetőség is adott a Vikings előtt. Idén szabadügynökké avanzsált Brian Urlacher elérhető lenne csapatunk számára. Több hírforrás is megerősíti, hogy a Vikings erősen érdeklődik a veterán LB klasszis iránt. Spielman elmondta, hogy a drafton választott két LB mellé az újonc szabadügynökök közül is választanak LB-t, úgyhogy majd meglátják hol tartanak és megfelelően fognak dönteni.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Kép: nflhispano.com