Az elmúlt napok összefoglalója

- A San Francisco 49ers támadókonzulensnek szerződtette a korábbi vezetőedző Eric Mangini-t.

- Egy betörési kísérlet közben megszúrták a Pittsburgh Steelers offensive tacklejét Mike Adams-t. A falember már jól van és teljesen fel fog épülni az edzőtábor kezdetéig.

- A San Francisco 49ers négyéves szerződést kötött a Draft negyedik körében kiválasztott running backjével, Marcus Lattimore-al.

- A New Orleans Saints volt játékosát, a szabadügynök defensive tackle Sedrick Ellis-t interjúra hívta a New England Patriots.

- Az NFL négy mérkőzésre eltiltotta a St. Louis Rams running backjét Isaiah Pead-et, mert vétett a liga droghasználati szabálya ellen.

- Csontrákkal diagnosztizálták a Buffalo Bills irányítólegendáját Jim Kelly-t.

- Meg kell műteni a Tennessee Titans guardjának, Andy Levitre-nek a térdét. Levitre-t az idei offseasonban szabadügynökként érkezett Nashvillebe a Buffalo Bills csapatától és egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor térhet vissza az edzőpályára.

- Greg Jennings és Jared Allen is újra edzeni fog a heti Minnesota Vikings OTA programokon.

- A Denver Broncos múlt héten szerződtetett cornerbackje, Quentin Jammer safetyként fog szerepelni a következő szezonban.

- A San Diego Chargers új offensive koordinátora, Ken Whisenhunt véleménye szerint Philip Rivers Pro Bowl szinten fog játszani a következő szezonban.