Connor Barth lesérült, jövőre nem lép pályára

Connor Barth achilles ín sérülést szenvedett, ezért az egész szezont ki kell majd hagynia, a csapat azonnal le is szerződtette Lawrence Tynes-t, a New York Giants egykori rúgóját. Mivel a Bucs egész szezonban hiányolni lesz kénytelen Connor Barth-ot, valószínűleg Derek Dimke és a most igazolt Lawrence Tynes fognak az edzőtáborban megküzdeni a kezdő rúgó szerepéért.

Az "elátkozott legénység" úgy néz ki idén is hozza sérülékeny formáját... az első áldozat meg is van Barth szerepében, aki egy egész szezont fog kihagyni achilles ín szakadása miatt. Bart nem edzésen sérült meg, sőt még csak nem is futballozás közben, hanem éppen egy jótékonysági kosárlabda mérkőzésen vett részt, jó pár NFL játékossal karöltve. Itt érte utol a baj.

Barth az elmúlt két évben remek teljesítményt nyújtott, 82%-os hatékonysággal rugdosta a mezőnygólokat. A megbízható teljesítménynek meg is lett a jutalma, egy négy éves 13,200,000 millió dollárról szóló szerződéssel jutalmazta őt a csapat, melyből egy már kárba is ment.

Jön tehát Lawrence Tynes, aki korábban már két Super Bowlt is nyert a New York Giants csapatával. Karrierje során 81,5%-os hatékonysággal, a Giants-nél pedig 83,6%-os hatékonysággal lőtte a mezőnygólokat. Valószínűleg az újonc Derek Dimke felkötheti a gatyát, de minden valószínűséggel Tynes meg fogja nyerni magának azt a bizonyos kezdő pozíciót.

Barth most egy jó darabig nem táncoltatja meg a lányokat...

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu