Peyton Hillis-t szerződtette a Tampa Bay Buccaneers

A Tampa Bay Buccaneers három veterán játékost hívott meg edzőtáborába kipróbálásra. Tommie Harris-t, Visanthe Schiancoe-t, és Peyton Hillis-t. De közülük csak a legutóbbi volt méltó rá, hogy szerződést is kapjon. Legalábbis egyelőre.

A running back Hillis egy egy éves szerződést írt alá és a veterán minimumért kötelezte el magát. 

Hillis 2008-as ligába kerülése óta, folyamatosan sérülésekkel küzdött, ezért teljesítménye is jócskán alul maradt. Az első jónak mondható szezonját 2010-ben sikerült produkálnia. Méretes játékos, és nem rendelkezik túl gyors lábakkal, felépítése, és játéka hasonlít LeGarrette Blount-éhoz, Hillis azonban inkább mint elkapó jeleskedik. Van némi tapasztalata fullback-ként is, bár 2009 óta nem játszott ebben a pozícióban.

Hillis valószínűleg az edzőtáborban fog megmérkőzni Mike James-szel, Brian Leonarddal, és Michael Smith-szel, hogy melyikük láthatja el a második számú futó szerepét Doug Martin mögött. Miközben elméletileg kihívást jelenthet Erik Lorig pozíciójára is, mint fullback. Hillis 2010-ben még képes volt 1600 yard fölötti teljesítményre is, ám ez mára jócskán eltűnt.

A csapat időközben lemondott egy másik futóról, menesztette Matt Brownt. Így előfordulhat, hogy a kipróbáláson résztvevő játékosok közül, még valaki szerződést fog kapni.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu