A Minnesota Vikings aláírt mindhárom elsőkörös választottjával

Aláírta újonc szerződését mindhárom első körös választottunk, így Floyd, Rhodes és Patterson is szerződéssel kezdheti az edzőtábort. Az edzőtábor első napján mindhárom a Draft-on első körben kiválasztott újonc megkötötte első profi szerződését a Minnesota Vikings csapatával. Ahogy az várható volt, hogy az edzőtáborok kezdetével minden csapat aláír az első körös választottjaival keletről – nyugatra.

Cordarrelle Patterson_4

Csapatunk a csütörtöki napon először Sharrif Floyd szerződtetését jelentette be, aki 3 évre kötelezte el magát hozzánk. 2003 óta ő a legmagasabban rangsorolt DT, aki csapatunkhoz került. Akkor Kevin Williams az első kör 9. helyén érkezett a csapathoz.

Mindenki elkapót várt a Vikings első választásának, de az első kör 23. helyén mégis a Florida Gators egykori játékosa Sharrif Floyd érkezett. Nem volt senki megsértődve, hogy a védelmen javít a csapat.

floyd-sign-article

Nemsokkal ezután újabb hír érkezett. Xavier Rhodes és Cordarrelle Patterson is aláírt a csapathoz, de ők már négyéves szerződést kötöttek, az összeget pedig még nem hozták nyilvánosságra. 

Rhodes nagy segítsége lehet a passzvédelemnek, hiszen Winfield távozásával igen meggyengült az amúgy sem a liga legacélosabb secondary-je.

Patterson Harvin távozásával( aki PUP listán kezdi az edzőtábor, haha) jó fegyverténye lehet Ponder-nek és talán kezdőként is gyakran be fogja vetni Frazier.

rhodes-sign-article

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Kép: sbnation.com