Beharangozó: Bills - Vikings, Előszezon 2. hét

Ma este a Vikings idegenben lép pályára a Ralph WIlson Stadiumban, a Buffalo Bills csapatának vendégeként az előszezon második hetében. Ma este sor kerül a második előszezon mérkőzésünkre, ellenfelünk a Buffalo Bills. Csapatunk vereséggel indította az előszezon találkozók sorát, így reméljük, hogy a második fordulóban javítanak a srácok és egy szép győzelmet ünnepelhetünk majd idegenben.

A két csapat már megszokta, hogy egymás ellenfelei az előszezonban, hiszen eddig 10 alkalommal találkoztak itt. A párharc állása 7-3 arányban a Minnesota fel billen, nem is vártunk mást. Nem csak az előszezonban, hanem az alapszakaszban is találkoztak egymással a csapatok, ott is a Vikings vezeti a párharcot 8-4 arányban.

Sok szempontból érdekes lesz a mai találkozó. Egyrészt pályára lép Ponder, aki az előzetes jelentések szerint a vezetőedző Leslie Frazier-től egy félidőnyi bizonyítási lehetőséget fog kapni, hogy megnézze mennyire fejlődött a Vikings kezdő irányítója. A múltheti peches 1 drive után már Cassel jött be. Most itt a lehetőség, hogy Ponder feloszlassa a kételkedők táborát.

Ponder a tavalyi Bills elleni előszezon meccsen 10/13 -as mutatóval, 136 passzolt yarddal és 1 TD-vel zárta a meccset.

Ott lesz a pályán a Vikings tavalyi nyerőembere Audie Cole, aki 13 másodperc alatt 2 interception return TD-t csinált tavaly a Bills ellen, egyet 20, egyet pedig 30 yardos távolságból. Szerintem emlékeznek még rá Buffalo-ban. Hasonló teljesítmény jól jönne tőle ma is.

LaMark Brown már a Vikings keretét erősíti, de tavaly még a Bills tartalék csapatának tagja volt, igaz csak egy rövid ideig.

Nem csak az előszezonban találkozott eddig a két csapat, hanem rendes alapszakasz mérkőzésen is. Adrian Peterson még a 2010-es találkozójukon 3 TD-t is futott ellenük. Ez volt az öt meccsből az egyik amelyen 3 TD-t is futott.

Amire számíthatunk, hogy Adrian Peterson is játszani fog ma. Ezt az infót azért merjük leírni, mert Frazier maga nyilatkozta, hogy a következő két meccsen Peterson is játszik. Várhatóan nem a teljes meccsen élvezhetjük játékát, de egy pár playre ha beáll és szállít egy TD-t, akkor már elégedettek lehetünk.

A Bills csapatánál Kevin Kolb fog kezdeni, legalábbis az előzetes információk erről szólnak, de természetesen E.J. Manuel is pályára lép, aki idén meglepetésre az első körben került a Buffalo-hoz.

A Bills abszolút jól kezdett, hiszen 44-20 -ra legyőzte a Colts csapatát. Igaz, hogy cseresor a cseresor ellen játszott, amiből csak az derül ki, hogy a Bills cseréi jobbak, mint a Colts-é, de ma már több kezdő játékos is szerepet kap a hazai csapatnál.

Ma este minden kiderül a találkozó magyar idő szerint éjjel 1-kor kezdődik.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com