Meg kellett műteni EJ Manuel-t

A Buffalo Bills hivatalos weboldalán bejelentette, hogy meg kell műteni irányítójukat, az újonc EJ Manuel-t. A Minnesota Vikings elleni győzelmet követő MRI vizsgálat kimutatta, hogy egy kisebb műtétet kell végrehajtani az irányító bal térdén. Később kiderült, hogy a beavatkozást már el is végezték tegnap reggel. Az első jelentések szerint Manuel-nek ki kell hagynia az előszezon hátralevő részét és jelenleg még az sem biztos, hogy pályára léphet az alapszakasz első mérkőzésén.

A hírnek legjobban Kevin Kolb örülhet, hiszen Manuel kiesésével a Bills elsőszámú irányítójává lépett elő. A műtét bejelentését megelőzően minden szakértő arról beszélt, hogy véget ért a Bills irányítóinak versenye és Manuel lesz a kezdő a következő szezonban, de az első mérkőzésen mégiscsak Kolb lehet a Buffalo irányítója. Az eddigi két előszezon mérkőzésen az újonc irányító 33 passzkísérletéből 26 sikeres volt, 199 passzolt yardot és 2 touchdownt szerzett.

A műtétet követően a Bills vezetőedzőjét, Doug Marrone-t kérdezték Manuel visszatérésének várható idejéről.

"Azt hiszen nem fogunk a visszatérés idejéről beszélni amíg nem vészeljük át az előszezont. Megértem, hogy nem lesz itt az előszezon hátralevő részében de az elvárásaim szerint ezt követően nap nap után velünk lesz." - nyilatkozta Marrone a Bills hivatalos weboldalának.

(nfl.com, Fotó: washingtonpost.com)