Az elmúlt napok összefoglalója

- Az esti előszezon mérkőzésen Matt Simms lesz a New York Jets irányítója. Geno Smith lesz a tartalék QB és egyelőre nincs hír Mark Sanchez státuszáról. Sanchez vállsérülést szenvedett a múlt heti mérkőzésen.

- Négy szezont követően saját Twitter oldalán jelentette be visszavonulását a linebacker Aaron Curry. A védőt a 2009-es Draft negyedik helyén választotta ki a Seattle Seahawks.

- Hatalmas meglepetést okozna ha nem Robert Griffin III irányítaná a Washington Redskins csapatát az első alapszakasz mérkőzésen, de a bizonyosságához még egy dolog hiányzik és ez Dr. James Andrews jóváhagyása. Az orvosnak igazolnia kell, hogy játékra kész állapotban van RG3 és ez minden valószínűség szerint ma meg is történik.

- Peyton Manning kevesebb zajt kért a negyedik downos szituációknál a Denver Broncos szurkolóitól.

- A Carolina Panthers tárgyalásba kezdett defensive endjével, Greg Hardy-val a játékos hosszútávú szerződésének kidolgozásáról.

- A New York Jets a harmadik számú irányító, Greg McElroy térdsérülése miatt szerződtette a Green Bay Packers-től nemrég elküldött Graham Harrell-t.

- Még mindig nem teljesen egészséges a Chicago Bears wide receivere Brandon Marshall. Az elkapó még mindig a 7 hónappal ezelőtti csípőműtétjéből lábadozik.

- Térdsérülés miatt sérültlistára került és így véget ért a szezon a Cleveland Browns running backje Montario Hardesty számára.

- A Miami Dolphins tegnap 75 fősre szűkítette a keretét és az egyik áldozat az offensive guard Lance Louis lett. A falember a Chicago Bears játékosa volt négy éven keresztül és márciusban írta alá egyéves, 1,6 millió dolláros szerződés a Dolphins-al.

- A Dallas Cowboys tegnap PUP (reserve/physically unable to perform list) listára tette a nose tackle Jay Ratliff-et és így a védő biztosan ki fogja hagyni az alapszakasz első hat mérkőzését. Az utóbbi hónapban korántsem volt biztos, hogy Ratliff a következő szezonban is a Cowboys játékosa lesz. A sérülékenysége, a sémaváltás, a rossz 2012-es szezon, az ittas vezetési ügy és az 5 millió dolláros fizetés ellenére hosszas gondolkodás után végül megtartották a védőfalembert.

- A San Francisco 49ers a tegnapi keretszűkítés miatt elküldte az olimpiai kalapácsvető defensive end Lawrence Okoye-t.

- A left tackle Jared Veldheer kiesését követően a második körös Draft választott, Menelik Watson lesz a kezdő az Oakland Raiders csapatában.

- A Green Bay Packers sérültlistára tette a running back DuJuan Harris-t. A futó számára így véget ért a szezon pedig a vezetőedző Mike McCarthy Őt favorizálta a kezdő futó posztért folytatott versenyben. Kiesésével megnyílt az út az újonc Eddie Lacy előtt, hogy a következő szezonban a Packers kezdő running backje legyen.

- A Carolina Panthers bejelentette, hogy PUP listára tette a running back Jonathan Stewart-ot aki így biztosan ki fogja hagyni az első hat előszezon mérkőzést.

- A New York Jets szerződtette a kicker Dan Carpenter-t és elküldte Billy Cundiff-ot.

- A Cleveland Browns vezetőedzője Rob Chudzinski elárulta, hogy felépült sérüléséből az idei Draft hatodik választottja, a linebacker Barkevious Mingo aki így pályára léphet a csütörtök esti utolsó előszezon mérkőzésen.

- A Detroit Lions tegnap elküldte a youtube sztár norvég kicker Havard "Kickalicious" Rugland-ot.

- Randy Starks csak a harmadik játékosnak számít a Miami Dolphins defensive tacklejei között. Starks-ra franchise taget rakott a csapat, de mivel a határidő lejáratáig nem kapta meg a hosszútávú szerződését ezért kihagyta a csapat felkészülési programjait. A kihagyott idő miatt mostanra már csak Paul Soliai és Jared Odrick mögött a harmadik helyen áll a depth charton.

- A New York Jets bejelentette, hogy nem futball sérültlistára tette a running back Mike Goodson-t. Továbbá ezzel szinte egy időben kiderült, hogy a liga négy mérkőzésre eltiltotta Goodson-t mert megsértette a drogellenes politikát.

- A San Francisco 49ers eltradelte a linebacker Parys Haralson-t a New Orleans Saints csapatával. A védőé ellenértékeként a következő évi hetedik körös Draft jogot kapta meg a 49ers.

- 10 hónappal sérülését követően újra edzésbe állt a New York Jets wide receivere Santonio Holmes.

- Újra edzésbe állt a San Diego Chargers elsőszámú wide receivere Malcom Floyd.

- A Cleveland Browns sérültlistára tette a running back Dion Lewis-t, így a futó számára véget is ért az idei szezon.

- A Chicago Bears defensive tackleje Henry Melton fel fog épülni az alapszakasz kezdetére. A védőfalember az első előszezon mérkőzésen ágyrázkódást szenvedett.

- Az utóbbi edzésnapokon Monte Ball gyakorolt a Denver Broncos első csapatával és jelen állás kezdő lesz az első alapszakasz mérkőzésen.

- Az NFL teljesítmény fokozók használata miatt 3 mérkőzésre eltiltotta a Minnesota Vikings fullbackjét Jerome Felton-t.

- Térdsérülés miatt az egész szezonra kiesett a New Orleans Saints kezdő linebackere Will Smith.

- Sérülését követően a tegnapi napon ismét edzésbe állt a New England Patriots wide receivere Danny Amendola. A csapat még most sem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan milyen sérüléssel bajlódott az elkapó.

- Vállsérülés miatt határozatlan időre kiesett a Kansas City Chiefs tight endje Tony Moeaki.

- Amennyiben nem épül fel az alapszakasz első mérkőzésére EJ Manuel akkor Jeff Tuel lesz a Buffalo Bills kezdő irányítója.

- A New York Jets elküldte a wide receiver Braylon Edwards-t.

- A New York Giants aktiválta defensive endjét Jason Pierre-Paul-t. Mivel a védő lekerült a PUP listáról így újra részt vehet a csapat edzésein.

- Csuklósérülés miatt 6-8 hetet kell kihagynia a Buffalo Bills másodéves cornerbackjének Stephon Gilmore-nak. Ezt maga a vezetőedző Doug Marrone árulta el és hozzátette, hogy meg kell majd műteni a védőjét mert eltört egy csont a csuklójában.