A Bucs szélnek eresztette Tiquan Underwood-ot és Najee Goode-t

A Tampa Bay Buccaneers lemondott két veterán játékosáról két újonc kedvéért. Még mindig nincs vége a holtszezonnak, és egyúttal a játékos mozgásoknak sem. Sokak meglepetésére a csapat elküldte az elkapó Tiquan Underwoodot, és a linebacker Najee Goode-t. Helyükre érkezik a defensive tackle Chris Jones, és az elkapó Russell Shepard. Míg Jones valószínűleg egy tartalék nose tackle lesz, addig Shepardben megvan minden potenciál, hogy a támadó egységünk oszlopos tagja legyen. Persze ehhez nem ártana megtanulni a Buccaneers komplikált támadójátékát, mely kifoghat az elkapón, különösen, hogy már egy hét sincs hátra a szezonnyitó mérkőzésig.

Underwood is produktív része volt a támadóegységünknek, hisz tavaly ő töltötte be a harmadik számú elkapó szerepét. 28 elkapásból 425 yardot szerzett tavaly, arról már nem is beszélve, mennyit mosolyoghattunk frizuráján. Goode pedig az ötödik körös választásunk volt a tavalyi drafton, de mindig csak a töltelék szerepét sikerült ellátnia a speciális egységben. És bár az utolsó felkészülési mérkőzésen tőle láthattuk tartalékaink egyetlen értelmes megmozdulását, úgy tűnik ez is kevés volt ahhoz, hogy továbbra is a Kalózok gárdáját erősítse.

Eközben a keretszűkítés folyamán elküldött játékosok közül páran kaptak még egy lehetőséget, ezúttal a Bucs gyakorló csapatában: Deveron Carr (CB), Jace Daniel (T), Matthew Masifilo (DT), Danny Noble (TE), Chris Owusu (WR), Mike Remmers (T), és Ka'lial Glaud (LB)

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu