A Buccaneers elküldte Josh Freeman-t

A tegnapi napon tényleg véget ért egy korszak Tampa Bay-ben, a sajtó az elmúlt hetekben a Freeman ügytől volt hangos, ám a Buccaneers most végleg elvágta ezt a vonalat, és menti ami menthető a jelenlegi helyzetből.

A hetek óta tartó dráma tehát véget ért. A Bucs próbált partnert találni, hogy elcserélje az irányítót, azonban miután az összes NFL csapatot felhívták a ligában, kiderült, hogy senkit sem érdekel jelen állás szerint. A játékos körül folyamatosan kibontakozó botrányok, és maga a tény, hogy szerződéséből még 6,4 millió dollár fennmaradó összeg van, kereskedelmi értékét teljesen a nullára redukálta. Ráadásul év végén amúgy is lejárt volna szerződése.

Miután a Buccaneers egy 0-3-as mérleggel kezdte a szezont, a múlt héten lecserélték Josh Freemant, és az újonc Mike Glennon lett a kezdő irányító. Tény, hogy Freeman csapnivaló játékot mutatott mind a három meccsen. Persze próbálták ekkor még tartaléknak meghagyni a játékost, és közben egy trade keretében megválni tőle, ekkor azonban valaki jogosulatlanul kipakolt a sajtónak, miszerint Freeman részt vesz az NFL drogprogramjában, az ESPN pedig szépen kis műsort is kerített a dolognak, így a játékos elcserélése szinte már lehetetlenné vált.

Freeman 6,5 millió dollárját most szépen benyeljük. Ezt most már mélybe rántotta Davy Jones és a Bolygó Hollandi. A Buccaneers legénységének pedig most jobb dolga is akad: újra tüzet kell valahogy csiszolni ebbe a támadó egységbe!

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu