Da'Quan Bowers megsérült

Megsérült a Tampa Bay Buccaneers egyik legjobb edge rushere Da'Quan Bowers. Bowers már a Philadelphia ellen is csak limitáltan játszott, összesen 16 snap erejéig került pályára. Bowers folyamatosan veszíti el jelentőségét ebben a csapatban. Nagyon várták teljes felépülését, és mindenki bízott benne, hogy idén rengeteget hozzá fog tenni a Buccaneers passzsiettetésének javításához, azonban már az edzőtáborban sem tudta hozni amit elvártak tőle. Így Daniel Te'o-Nesheim szépen ki is játszotta őt a kezdő keretből. A defensive endnek most a jobb lába sérült meg.

Szerencsére helyettesítésére vannak alkalmas játékosok, ott van mindjárt az idei drafton szerzett Steven Means, vagy akár William Gholston, esetleg a felkészülési időszakban érkező Trevor Scott, aki nagyon szépen termeli a sack-eket.

További sérültjeinkről: Mike Williams (WR) nem játszott az Eagles ellen egy térdésrülés miatt, azonban most vasárnap a Falcons elleni találkozón már pályára fog lépni az elkapó. Carl Nicks-re (G) pedig valószínűleg műtétek várnak MRSA fertőzése miatt. Egyenlőre nem lehet tudni mennyi időre veszítettük el a guardot. Ez a támadófal vasárnapi szereplésének tükrében, nagyon rossz hír.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu