NFC North Power Rankings - 7.hét

Ha egyszer még pontot sem bírunk szerezni, na az lesz igazán a mélypont. Ott tartunk kedves Vikings szurkoló társaim, hogy mostanra annyira legyengült a csapat, hogy már csak a két nyeretlent előzzük meg.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a csoportban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (11.) -

Magabiztosan győzték le a Browns csapatát, és ezzel a 4-2 -es mérleggel feljöttek a csoport első helyére. Nem túl acélos a Cleveland, így végül is kötelező győzelem volt a Packers számára, amit behúztak. A mérleget és a csoporton belüli pozíciójukat javították, a ranglistán maradtak a múltheti helyükön.

Ezen a héten ellenünk, azaz a Minnesota Vikings ellen játszanak. Sima mérkőzés várható, ugyanis a Vikings jelenleg nem ellenfele egyik csapatnak sem.

2. Detroit Lions (15.) -

Éppen, hogy kikaptak a Cincinatti csapatától, ami azt mutatja, hogy számolni kell velük a jövőben. Bár a Lions sosem tartozott az élcsapatokhoz, vannak fellángolásai. Jelenleg 4-3 -as mérleggel a csoport második helyén vannak.

A 8. játékhéten a Dallas Cowboys együttesét fogadják hazai pályán. Abból a találkozóból még akármi is kisülhet, hiszen a Cowboys verhető ellenfél, ha jól összerakják a csapatot.

3. Chicago Bears (16.) -3

Pontgazdag mérkőzésen végül alulmaradtak az idén egyáltalán nem sziporkázó Washington Redskins ellen. A Bears ezzel 4-3 -ra módosította a mérlegét és kezdenek visszaesni, mind a csoportban, mind az erősorrendben. Valami nem stimmel a szeles városban.

Ebből a körből most kimaradnak, szabadnapos a Chicago.

4. Minnesota Vikings (30.) -2

MIN 7-23 NYG

Újabb főműsoridős mérkőzés következik és újabb verés is. Nem kell áltatnunk magunkat olyanokban, hogy na majd most. Persze mindig kitartunk csapatunk mellett, de amikor már az edzők és vezetők sem tudják, hogy mit csinálnak, na akkor van az igazi probléma. Már csak a két nyeretlen csapat van mögöttünk. Ponder kezd vasárnap.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com