4-6 hetet kell kihagyni Aaron Rodgers-nek

A hétfő esti Chicago Bears elleni mérkőzésen megsérült a Green Bay Packers irányítója Aaron Rodgers. A riporterek már a mérkőzés közben beszámoltak róla, hogy kulcscsontsérülést szenvedett az irányító. Maga Rodgers tegnap megerősítette, hogy valóban eltört a kulcscsontja de még nem közölték visszatérésének várható idejét. Körülbelül egy órája viszont nyilvánosságra került, hogy 4-6 hetet kell kihagynia a két évvel ezelőtti alapszakasz MVP-jének.

A következő hetekben a Philadelphia Eagles, a New York Giants és a Minnesota Vikings csapatával találkozik a Packers majd következik a Detroit Lions elleni hálaadásnapi mérkőzés. Hétközi mérkőzés révén a tengerentúlon találgatnak, hogy talán már a Lions ellen vissza térhet-e Rodgers. Több mint három, de kevesebb mint négy hét múlva lesz viszont a legvalószínűbb mégiscsak az, hogy az Atlanta Falcons elleni december 8.-i mérkőzésen láthatjuk újra a pályán.

Rodgers távollétében Seneca Wallace lesz a kezdő és a gyakorlócsapatból felhozott Scott Tolzien lesz a tartalékirányító. Az alapszakasz végén és a playoffban már újra játszhat Rodgers, de a következő hetekben teljesen meg fog változni a játék. Sokkal több futás következik majd így az Eddie Lacy, James Starks párosnak várhatóan rengeteg playe lesz a következő hetekben.

(nfl.com, Fotó: philly.com)