Goldson eltiltást kapott

Az idei szabálymódosítások szerintem az egész ligában leginkább Dashon Goldsonnak nem fekszenek, aki egyszerűen nem képes, nem kettéfejelni az ellenfelet. A szenvedő alany ezúttal Roddy White, a Falcons elkapója.

A mérkőzésen illegal hit miatt meg is kapta a 15 yardos büntetését Goldson, most azonban további büntetésre számíthat a ligától. Korábban ugye kinézett már neki egy eltiltás, a sok kirívó szabálytalansága miatt. Akkor azonban fellebbezéssel élt, melyet meg is nyert, és megúszta egy 100,000 dolláros bírsággal. A holnapi napon, ahogy korábban is, ismét él Goldson a fellebbezés lehetőségével. Azonban könnyen lehet, hogy a folyamatosan ismétlődő esetek miatt, ezt most nem ússza meg a safety.

Ha meg is nyeri azt a bizonyos fellebbezést, valószínűleg egy hatalmas összegű büntetésbe fog belenézni. Ha pedig nem, akkor a Detroit Lions ellen Keith Tandylesz a kezdő játékos, aki idén már ezt kétszer megtette, és rendesen le is rontotta a Buccaneers másodlagos egységének a munkásságát. A tény pedig, hogy a Lions olyan elkapókkal rendelkezik, mint Calvin Johnson nem fogja megkönnyíteni a dolgot.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu