NFC North Power rankings: 11. hét

Visszatértünk a rossz útra, nagy vereség Seattle-ben, már a Buccaneers is beelőzött.

Tökéletesen zártuk ezt a hetet, mivel úgy sikerült nyerni, hogy nem mi voltunk az esélyesek.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a csoportban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Detroit Lions (10.) -

Nem feltétlenül kellett volna így lennie, de a Lions 37-27 -re kikapott a Steelers csapatától. Az első negyedben semmit nem mutattak, de a másodikban 27 pontot szereztek. A végén két nagy hibából is pontot szerzett a Pittburgh ezért is a vereség.

A megújulás útján járó Tampa Bay együttesével játszanak ezen a héten. Természetesen a Lions az esélyes azon a találkozón.

2. Chicago Bears (14.) +1

Maratonira nyúló mérkőzésen 5 óra 20 perc alatt legyűrték a címvédőt. Óriási vihar miatt félbeszakadt a meccs 10 pontos Ravens előny-nél a Bears ezután tudott újítani és végül hosszabbításban 23-20 -ra megnyerte a meccset.

Vasárnap a St. Louis Rams csapatával mérkőznek meg, akik pihenőhétről térnek vissza, de két hete nagyon elverték a Colts-ot. Nem lesz könnyű meccs a szeles város csapatának, de nyerhetnek.

3. Green Bay Packers (19.) -2

Nincs Rodgers, nincs győzelem. Ezúttal a New Yokr Giants csapatától kaptak ki lényegében úgy, hogy nem is nagyon volt esélyük a találkozón.

Vikings-Packers rangadóra kerül sor a Lambeau Field-en, de a találkozó igen érdekes lesz. Tolzien fog kezdeni hazai oldalon. A Vikings minden idők legrosszabb mérlegével rajtolt története során, még így, Rodgers nélkül is lehet esélye a győzelemre a sajtfejűeknek.

4. Minnesota Vikings (30.) -1

Nagy vereség Seattle-ben, igazából nem is nagyon vártunk mást. Talán csak egy kicsit tartósabb játékot. 41-20 lett a vége, csak Wright örülhetett, mert volt 2 TD elkapása.

Idegenbe, a Lambeau Field-re látogatunk, ami nem lesz egy sétagalopp. Bár a GB harmadik számú irányítójával játszik és az utóbbi három meccsüket is elvesztették, de nekünk, minimum egy Redskins elleni teljesítményt kéne mutatni a győzelemhez. Nálunk Ponder fog kezdeni, Cassle lesz a cseréje, Freeman meg marad a harmadik számú. Így, hogy Rodgers nincs egy halvány esély mutatkozik a sikerre.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com