Jonathan Casillas szezonja is véget ért

Vasárnapi térdsérülését követően azonnal műtétre volt szüksége a linebacker Jonathan Casillas-nak. És ezzel szezonja véget is ért, jelentette be Greg Schiano a tegnapi sajtótájékoztatón.

Casillas IR listára került, miután pár héttel ezelőtt megnyerte az erős oldali linebacker munkáját, Dekoda Watson elől. A sors azonban már csak ilyen. És mivel az idei holtszezonban csak egy évre írt alá a játékos, jövőre máris szabadügynök lesz, ez a komoly sérülés tehát a lehető legrosszabbkor jött neki.

Pótlását nagyon könnyen meg fogja a csapat oldani, hisz Dekoda Watson korábban is megállta a helyét. De akár a veterán Adam Hayward is bevethető. A Tampa Bay Buccaneers amúgy sem igazán használ felállásai során túl sűrűn erős oldali linebackereket, gyakorta inkáb harmadik cornerrel, vagy safety-vel oldja meg a felállásokat.

Schiano azt is elmondta tegnap, hogy Darrelle Revis (CB) mellkassérülést szenvedett vasárnap, illetve korábbi ágyéksérülése is igen korlátozta játékát, ezért nem játszott a Panthers ellen a második félidőben. Vasárnapra azonban úgy tűnik ismét pályán lesz a cornerback.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com