Randle érkezésével javulhat a Vikings futóhelyzete

Bradley Randle_2Nem elég, hogy Peterson nem lép pályára most vasárnap, ma újabb aggodalommal teli híreket hallottunk. A tegnapi napon ismét szerződtették a korábban már a Vikingsnál játszó RB-t, Bradley Randle-t. A fiatal futó a 2013-as előszezonban volt csapatunk tagja, ahol elég jól szerepelt. Mind a négy előszezon mérkőzésen kapott lehetőséget.

A végső keretszűkítést nem élte túl, de szeptemberben pár napra visszahozták az edzőcsapatba, majd megváltak tőle. Tegnap próbajátékra hívták a jelenleg San Diego-ban élő játékost, aki megfelelt és ismét szerződtették.

Egyelőre az edzőcsapatban kapott helyet, de nem kizárható az sem, hogy még a hétvégéig felhozzák őt az aktív keretbe, mert ha minden igaz, akkor szükség is lehet rá.

A Philadelphia Eagles ellen már biztos, hogy nem lép pályára Adrian Peterson és egyre nagyobb a valószínűsége annak is, hogy Toby Gerhart is kénytelen kihagyni a soron következő találkozót.

Gerhart-nak hátsó combizomhúzódása van. Sem ő sem pedig Peterson nem edz a héten, így már csak Matt Asiata maradt az aktív keretben, aki idén eddig nem lépett még pályára és a tavalyi idényben is csak 3 futási kísérlete volt.

Bradle az UNLV-re járt egyetemre, ahol 1233 yardot és 11 TD-t szerzett futásai alkalmával. Rajta kívül, még ott van az edzőcsapatban Joe Banyard is, így igazából van lehetőség a variálásra.

Frazier elmondta a mai sajtótájékoztatón, hogy optimistább Gerhart játékával kapcsolatban az Eagles ellen, mint Peterson-éval.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com