Ismét Matt Cassel kezd vasárnap

Egy sajtótájékoztatón hivatalosan is elhangzott, hogy Matt Cassel lesz a Minnesota Vikings kezdő irányítója a vasárnap megrendezendő Philadelphia Eagles elleni mérkőzésen. Cassel-nek ez lesz idén a negyedik mérkőzése amin kezdőként kap lehetőséget. Összesen 7 TD passzt osztott ki és 4 alkalommal adta el a labdát. Mind az idei 3 Vikings sikerkor ő vezette a csapatot, igaz egyszer a második félidőben szállt, be de akkor csak 1 ponttal vezettünk, de hosszabbításban jobbnak bizonyultunk. Egy vereség van az ő számláján méghozzá a Panthers elleni, de az a meccs csúnya véget ért. A Seattle ellen már tetemes hátránynál állították be, nem az ő hibája a vereség. A mostani Ravens elleni vereség meg a bírók miatt lett olyan amilyen, de azon a meccsen is jól játszott.

Matt Cassel akkor is kezdő lesz, ha Ponder esetleg teljesen egészséges lesz a meccsnapjára. Most úgy határozták meg, hogy Ponder csak szere lesz, Freeman meg továbbra is inaktív.

Freeman ide hozatala mostanra már teljesen értelmetlenné vált, ha eddig még voltak olyan szurkolók akik helyeselték mostanra ők is teljesen ellen vannak a dolognak. Mondjuk 1 meccs alatt (ami nagyon rosszul játszott) 3 millió dollárt keresni szép teljesítmény, szerintem ezzel igencsak csúcstartó az NFL történetében.

Frazier elmondta, hogy nem tudja, hogy Freeman fog-e még játszani az idényben. Megemlítette, hogy beszélt vele kedden és, hogy profiként viselkedett. Igazából ez annyit tesz, hogy megkapja a pénzt és nem reklamál, hogy nem játszik. (manapság már ez is profi hozzáállás)

Összefoglalva Cassel kezd vasárnap és Ponder lesz a cseréje, minden mást a meccsnapig megtudunk.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com