A Redskins edzője otthagyta a sajtótájékoztatót

Pályafutásának nagy részében mindig nyájas volt a sajtótájékoztatókon a Washington Redskins jelenlegi vezetőedzője Mike Shanahan de az utóbbi időben feszült tájékoztatókat tart. Ez persze teljesen érthető hiszen kezd összeomlani körülötte a csapat. A vasárnapi Atlanta Falcons elleni mérkőzés sajtótájékoztatóját otthagyta miután az állásól kezdték faggatni az újságírók.

"Még soha nem volt olyan csapatom amelynek hét turnovert követően is esélye volt a győzelemre. Úgyhogy nagyon elégedett vagyok az erőfeszítéssel." - nyilatkozta Shanahan.

A riporterek ezt követően áttértek rá, hogy vajon mennyire érzi biztonságban az állását. Shanahan közölte, hogy egyetlen az állásának biztonságát érintő kérdésre sem válaszol. Kicsit később megkérdezték tőle, hogy ha mindent meg akar tenni, hogy leállítsa ezeket a kérdéseket akkor álljon elő az igazsággal.

Ezt követően távozott a vezetőedző.

A Redskins tavaly bejutott a rájátszásba de jelenleg az NFC leggyengébb alapszakasz mérlegével rendelkeznek. Az liga egészét figyelembe véve csak a Houston Texans rosszabb náluk és Ők már megváltak az edzőjüktől. Nem okozna nagy meglepetést Shanahan szezon utáni eltávolítása de azt nem szabad elfelejteni, hogy kétségkívül nagyobb név a szakmában mint Gary Kubiak.

A sajtótájékoztató videójáért kattints IDE!

(nfl.com, sports.yahoo.com)