Újabb running backjét vesztette el a Texans

A Houston Texans tegnap bejelentette, hogy bordasérülés miatt sérültlistára tette running backjét Ben Tate-et. A futónak a szezon közben már megsérült négy bordája de az ötödik bordasérülés miatt véget ért a szezonja. Tate szerződése lejár a szezon végén így elképzelhető, hogy az Indianapolis Colts ellen szerzett 92 yardja volt az utolsó amit a Texans mezében ért el.

A rendkívül pocsék szezont futó Texans helyzete napról napra csak egyre nehezebb lesz hiszen Arian Foster után már a második running backjüket kellett sérültlistára tenniük. Továbbá Tate kiesése mellett tegnap bejelentették, hogy hüvelykujjsérülés miatt kihagyja a Denver Broncos elleni mérkőzést a kezdőirányító Case Keenum és újra Matt Schaub lesz a kezdő.

Tate pár hónapja kijelentette, hogy elege van a tartalék szerepről és "mega" szerződést akar a következő szezonra. Mivel a Texans-nál Arian Foster számít a kezdő futónak így itt biztosan nem engedhetnek meg egy második sztár futót. Tate szerződése talán a legjobbkor jár le (bár a sérültlista nem jött jól) és más csapatnál megkaphatja az áhított bombaszerződést.

(nfl.com, Fotó: sportsofboston.com)