Carl Nicks sérülése

A Buccaneers guardjáról elég rég hallottunk utoljára. Most már azonban egyre biztosabbnak tűnik, hogy ő sem fog idén már a pályára lépni.

Persze miért is tenné, ha nem egészséges, hisz már csak két mérkőzés van hátra, egy egyértelműen vesztes szezonból. A csapat mégis egész évben az aktív játékosok között tartotta, bízva tehát felépülésében. Mivel bejelentették már, hogy a Rams ellen sem fog játszani, nem túl valószínű, hogy egy mérkőzés erejéig még hadrendbe állítják.

Nicks-nek egész évben két meccset sikerült lejátszania, folyamatos sérülései miatt. Tavaly ugye 9 meccset hagyott ki talplemez sérülése végett. Aztán az idei holtszezonban is kérdéses volt játéka.Végül elmondták, hogy talplemez problémája élete végéig ki fog hatni játékára, hisz a fájdalma sosem fog elmúlni, és speciális talpbetétekkel lesz majd a pályán. Aztán jött az MRSA fertőzés (húsevő baktérium). Végül ez miután eltűnni látszott szervezetéből, kiújult nála, majd műteni is kellett, mivel a baktérium megtámadta csontjait.

Szerencsétlen Nicks-re nagyon rájár a rúd. Persze sajnáljuk mi mindezt, csak ezen dolgokat jövőre már tényleg meg kéne oldani, hisz Nicks a liga egyik legdrágább guardja, és mióta öt évre aláírt a Buccaneers-hez, 47,5 millió dollárért, azóta mindösszesen 9 meccsen tudott pályára lépni. Egyre több Buccaneers szurkoló mélyen csalódott emiatt. Reméljük jövőre sikerül most már “összerakni” a játékost.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com