Lovie Smith nagyon közel Tampa Bay-hez

Egyre erősebbek a pletykák, és találgatások, ami a Tampa Bay Buccaneers új vezetőedzőjének személyét illeti. Az első számú jelölt egyértelműen Lovie Smith, hisz a Buccaneers elsőként a Chicago Bears egykori vezetőedzőjét hívta meg egy interjú erejéig. Alapvetően ha a Glazer famíliából indulunk ki, ez még egyáltalán nem jelenthet semmi konkrétat, hisz okoztak ők már meglepetést nekünk bőven. Azonban maga a tény, hogy Lovie Smith most vett egy házat Tampa Bay-ben, már igencsak adhat számunkra okot a bizakodásra. Ezt Gil Arcia tudatta velünk twitter oldalán, mint ahogy azt is, hogy Smith 48 órán belül a Buccaneers új vezetőedzője lesz!

Ez a tempo kissé gyorsnak tűnhet ugyan, de egyrészről egyáltalán nem biztos, hogy Glazerék már szezon közben nem tudták mi fog következni. Illetve hát, gondoljunk csak vissza Andy Reid esetére, akinek tavaly mindössze öt napra volt szüksége, hogy aláírjon Kansas-be.

Ha esetleg valóban megnyeri magának a csapat Lovie Smith, a Buccaneers jelenlegi védelméből valami hihetetlenül bivaly dolog fog kerekedni, ebben egész biztos vagyok, de az offensive koordinátor személyére majd nagyon oda kell figyelnünk, hisz a támadó oldal az egyáltalán nem Smith erőssége.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com