Freeman akár a karrierjének is búcsút mondhat

Josh Freeman_1A Vikings csapatában játszó irányító a hanyag stílusát nem hagyta Tampa Bay-ben. Josh Freeman szerintem akár véget is vethet karrierjének, mert kizártnak tartom, hogy ilyen viselkedéssel bármelyik csapat szerződtetné. Még októberben az idény végéig szerződtettük le 3 millió dollárért. Igen 3 millió, nem elírás. Mindenkit sokkolt már az is, hogy érkezett, de az összeg nagyon sok embernél kiverte a biztosítékot.

A szerződtetését rejtélyek övezik, igazából senki nem tudja mi volt a vezetők gondolata. Freeman nem tett semmi olyat, amivel egyáltalán lenne esélye egy új szerződésre.

Egy magát megnevezni nem akaró Vikings játékos úgy nyilatkozott, hogy majd minden találkozóról elkésett és hanyag volt a munkamorálja.

“Majdnem minden megbeszélésről és edzésről elkésett, sokszor volt, hogy utolsóként érkezett. Mikor kiderült, hogy harmadik számú lett, akkor gyakorlatilag még jobban tett a pontos megjelenésre. Nyugodtan mondhatjuk, hogy nem ismerte a támadójátékokat. Az edzéseken nem igazán szerepelt jól, de ennek ellenére Frazier azt mondta, hogy az egyik legjobb edzés volt a héten. Mondom neki, te miről beszél?” – mondta el egy ismeretlen Vikings játékos.

Elmondta azt is, hogy teljesen értelmetlennek látta, hogy a Giants ellen ő irányított, mert teljesen meg voltunk zavarodva. 

Ezt mondjuk nem is csodálom, Freeman-nek fogalma sem volt a játékokról, össze-vissza dobálta a labdákat és neki mindegy volt, hogy jó-e vagy nem. Ennek ellenére a meccsen 50 alkalommal próbálkozott passzal, aminek még a fele sem volt jó.

Freeman azon az egy meccsen játszott csak és még azon kívül 1 meccsen volt aktív. Erre ő 3 millió dollárt kapott, reméljük hamar elzavarják a csapattól és soha többé nem tér vissza. Ha mégsem zavarják el, akkor márciusban úgy is lejár a szerződése és elfelejthetjük ezt a rossz igazolást.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com