Jared Allen a Buccaneers csapatához írhat alá

Jared Allen_1A Minnesota egyik alappillére elképzelhető, hogy már nem húz magára többet Vikings mezt. Sajnos nagyon is elképzelhető, hogy Jared Allen, aki a védelmük egyik legszilárdabb pontja a holtidényben úgy dönt nem ír alá új szerződést velünk és máshol próbálja ki magát. Egyelőre még nem történt semmi előrelépés annak ügyében, hogy Jared Allen továbbra is nálunk maradjon. Nem hallani még híresztelés szintjén sem, hogy már folynak a tárgyalások, ez pedig azt jelenti, hogy márciusban Allen kilép a szabadügynöki piacra.

Olyanról pedig már hallani lehet, hogy esetleg hol folytatja pályafutását a defensive end poszton játszó játékos. A Tampa Bay Buccaneers-nek nagyon is szüksége van egy jó pass rusher-re, ami már évek óta nagy hiányossága a Florida-i csapatnak.

Leslie Frazier-t pár napja nevezték ki a Tampa Bay új defensive koordinátorának és akár ő is segítheti Allen Buccaneers-be való szerződését. 

Mindenesetre nagyon érzékenyen érintene minket Allen távozása, de igazából nem is tudom hirtelen mivel tudnák maradásra bírni. Ha nem a pénz a fontos neki, akkor talán marad, de emlékezzünk idén nem ment bele, hogy a 17 milliós fizetéséből kicsit faragjanak. Majd meglátjuk mi, márciusig még van lehetőségünk vele új szerződést kötni.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com