Panthers 10-23 49ers

A Panthers szezonja véget ért egy 23-10-es vereséggel a divízió fordulóban a San Francisco 49ers ellen a Bank of America Stadium-ban vasárnap. Miután a Panthers vezetett 10-6-ra a második negyedben, a 49ers szerzett 17 egymást követő pontot, ezzel megszerezve a győzelmet.

A Carolina büntetések - valamint egy interception Patrick Willis-töl - után a San Francisco vezetett 6-0-ra. A Panthers megszerezhette volna a vezetést az első játékból a második negyedben, de Cam Newton-t megállították negyedik és goal szituációban az 1-yardos vonalon.

A Carolina védelem válaszolt egy három és out-al. A következő Panthers labdabirtoklásnál, Newton tökéletesen passzolt Steve Smith-hez egy 31 yardos TD-t, így a Carolina 7-6-ra vezetett a második negyedben.

Miután Tolbert-et megállították a harmadik és goal szituációban az 1-yardos vonalon a második negyedben, a Panthers a 24 yardos mezőnygólt választotta, így 10-6-ra vezetett.

A San Francisco az utolsó másodpercekben az első félidőben Vernon Davis 1 yardos touchdown-jával megszerezte újra a vezetést.

A Carolina három és out-al kezdte a második félidőt, a 49ers pedig növelte előnyét 20-10-ra egy 4 yardos Colin Kaepernick touchdown futással.

Ezután tovább növelték előnyüket Phil Dawson 34 yardos mezőnygóljával a negyedik negyedben. A 49ers safety-je, Donte Whitner levadászta Newton Greg Olsen-nek szánt passzát, 4:22-vel a vége előtt, megpecsételve ezzel a Panthers sorsát.

A mérkőzés videó összefoglalójáért kattints IDE!

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun