Mike Munchak a Buccaneers célkeresztjében

Itt már többen földhöz vertük a fenekünket örömünkben, hogy Tony Sparano lesz a csapat új OL edzője. Azonban Sparano végül fityiszt mutatott a Bucs csapatának, hogy hosszabbítson a Fosztogatókkal. Új megoldás kell! Hogy a csapat menedzsmentje komolyan gondolja a stáb tapasztalattal való megtömését , az is példázza, hogy olyan név került célkeresztbe, mint Mike Munchak.

Munchak mester mostanában mindenféle kék uniformisban feszített a pályák szélén, hisz ő volt a Tennessee Titans vezetőedzője. Ez év végén azonban ráparancsoltak a több évnyi rájátszás megvonást követően, hogy azonnal vegye le azt a szerelést. Előtte egyébként több évig edzette ott a támadófalat és hát egy kiváló volt guard-ról beszélünk. Szóval azt azért nem lehet vitatni, hogy ott a támadófal környékén érti a mesterségét.

Nem kell félnie senkinek, hamarosan talál majd magának új ruhácskát, legfeljebb a színe lesz kérdéses. Sokan mondják is, hogy a Bucs terve hiú ábránd, hiszen Munchak első körben olyan munkákra vágyik, mint a Browns vagy a Lions megüresedett vezetőedzői pozíciója.

Ha tehát megkapja bármelyiket is, akkor csapatunk róla is lemarad. De mi lesz akkor?

Sokan B verziónak említik Jim Michalczik-ot, aki jelenleg az NCAA-ben szereplő Arizona Wildcats OL edzője. Hogy miért éppen ő? A kapcsolatot Tedford személye szolgáltatja, akivel Michalczik már dolgozott együtt a California Golden Bears gárdájánál.

Nem kérdés számomra, hogy egy kulcspozícióról beszélünk, ha a következő idény eredményességét próbáljuk fürkészni a szürkeségbe burkolózott távolban. Kell oda az a több évnyi NFL tapasztalat! Úgyhogy kedves Browns és Lions menedzsment! Nem való Mike Munchak vezetőedzőnek! Jó lesz ő nekünk majd ide, a támadófalat igazgatni.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com