Erin Henderson-t elküldték a Vikings-tól

Erin Henderson_1A linebacker már nem a Vikings-nál kezdi meg a felkészülést a következő idényre. Az alkohol tehát nem csak az egészségre, hanem sportolói karrierünkre is káros. Ezt most Erin Henderson példája tökéletesen megmutatta.

A Vikings egykori LB-je idén kétszer is le lett tartóztatva ittas vezetés miatt, ráadásul mindkét alkalommal erőszakosan lépett fel a rend őreivel szemben. Ez a két eset ráadásul alig két hét leforgása alatt történt, ami igen elszomorító.

A Vikings korábbi vezetőedzőjének Leslie Frazier-nek egyik kedvence most kénytelen új csapat után nézni, már ha lesz olyan, aki befogad ilyen játékost. Talán most, hogy Frazier lett a Buccaneers DC-je, ott talál némi szerepet.

Éppen egy éve, mikor Henderson azt nyilatkozta, hogy végre megtalálta, azt amiért küzdött és ha új szerződést kap, akkor házat tud venni és le tud telepedni családjával. Egy éve két éves szerződést írt alá 4 millió dollárért. Nem volt okos döntést minden eldobnia magától. Nyilván az előző szezonért megkapott 2 millió $ elég egy darabig.

Henderson ezzel az első olyan játékos, aki távozni kényszerült csapatunktól, lesznek még páran.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com