Izmosodni kezd a Hörcsög

Doug Martin-ról régen hallottunk. Lényegében sérülése óta annyit, hogy a 2013-as szezonra teljesen kiszáll. Martinnak évad közben az Atlanta elleni mérkőzésen kellett kényszerpihenőre vonulnia vállsérülés miatt. Most nyilatkozott jelenlegi állapotáról.

” Nagyon jól érzem magam. Megcsinálok mindent, amit a trénerek mondanak. Most rehabilitációra megyek, ami kb. 3-4 hét. Aztán visszatérhetek az edzőterembe és elkezdhetem a futást, hogy készen álljak majd. Egy-két dologban még óvatosnak kell lennem, hogy meggyőződjek róla, nem jelentkezik újra a sérülés. Kapok egy medencét, ahol 15-20 perceket kell futnom, hogy ne érződjön majd a nagy kihagyás. Formába hozom magam.”

 Lovie Smith  első sajtótájékoztatóján erőteljes futójátékot ígért. Valami olyasmit, amit a San Francisco 49ers és a Seattle Seahawks csapata is követ. Ezek a csapatok érdekes módon többet futottak a szezonban, mint amennyi passzjátékot csináltak. Azt pedig senki sem mondhatja, hogy ez nem volt sikeres stratégia. A Bucs csapatának Doug Martin ehhez olyan, mint a háznak a támfalak. Készen kell, hogy álljon a szezonkezdetre!

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com