Toby Gerhart továbbáll - Dolphins, Browns, Giants

Toby Gerhart_3Toby Gerhart nagy valószínűség szerint március 11-én végleg elbúcsúzik a Vikings csapatától. A szabadügynöki piac március 11-én nyit, onnantól bárki megszerezhet, bármilyen szabadügynököt. Idén a Vikings csere futója Toby Gerhart is szabadügynöki státuszba került, így ő is távozhat Minnesota-ból.

Erre minden esély meg van, hiszen még ugyan egy hónap hátravan a határidőig, de semmilyen hírt nem hallani afelől, hogy esetleg hosszabbítanánk vele.

Az idei FA piacon rangsorolt RB-k közül Gerhart nagyon simán bekerült a TOP10-be, így a kereslet is nagy lehet rá. A 2013-as évben 7.9 yardos átlaggal futott, ami akkor is elképesztő még akkor is, ha csak 36 alkalommal futott. Csapatunknál sajnos nem kapja meg azt a lehetőséget, ami megilletné őt, mert Peterson mögött nem igazán tud érvényesülni.

Három csapat lehet igazából az, akiknél elférne kezdő futóként Gerhart. A Miami Dolphins, a Cleveland Browns és a New York Giants is mind olyan csapat, ahol Gerhart megoldást jelentene a fennálló futóproblémára. 

A leginkább a Cleveland Browns tűnik a befutónak, mert ők állítólag próbajátékra is elhívják Gerhart-ot. Az ohioi csapat Richardson elcserélése után nem igazán tért napirendre futó poszton, Toby esetleges érkezése talán segíthet rajtuk.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com