Super Bowl győztes LB megy a Vikingshoz látogatóba

Jameel McClain_1Az ex-Ravens játékos Jameel McClain a következő napokban ellátogat hozzánk. A következő pár nap valamelyikén a Ravens Super Bowl győztes linebackere, Jameel McClain a Minnesota Vikings csapatához látogat.

4 nap múlva már benne leszünk a szabadügynöki piacban, sőt már talán le is fog zajlani egy két nagyobb transzfer is. Nálunk ma is jelentősen nőtt az elkölthető összeg. Két újabb játékos elküldésével mostantól 41 millió $ áll a csapat rendelkezésére, ami a negyedik legtöbb a ligában. Ebből az összegből jó pár minőségi játékost illik megszerezni, akik alappillére lehetnek majd együttesünknek. Csapatunknál nagy szükség van LB-re.

A velünk is összeboronált D’Qwell Jackson már nem fog nálunk játszani, ugyanis ma írt alá az Indianapolis Colts-hoz az elkövetkezendő 4 évre.

A hét elején nálunk járt viziten Jasper Brinkley (LB), aki korábban volt már tagja a csapatunknak, de egy éve az Arizona Cardinals együtteséhez távozott. A következő linebacker poszton játszó játékos, aki hozzánk érkezik az a Ravens egykori tagja Jameel McClain.

McClain a 2008-as DRAFT után draftolatlan szabadügynökként került a Baltimore-i csapathoz, ahol végül jó éveket élt meg. 2010 óta minden mérkőzésen kezdő volt megbízható teljesítménye eredményeképpen. Ezt a következő 3 évben is folytatta 2012-ben pedig elnyerte azt, amiért minden profi játékos küzd, a Vince Lombardi Trophy-t.

A 2013 -as szezon után csak anyagi megfontolás miatt lett elküldve a Ravens-től, nem pedig azért mert rossz lett volna a teljesítménye.

Azt kell mondani, hogy McClain esetleges érkezése is már javulást hozna LB poszton, mert Mitchell vagy Bishop nem a legjobb külső LB, Henderson pedig valahol az árok szélén egy pár üveg sor társaságában fogja nézni a következő idényt.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com