Matt Cassel visszatért a Vikings-hoz, 2 évre írt alá

Matt Cassel_2Végül is jó döntés született, hogy egy már nálunk is játszó irányító jön a tapasztalt irányító szerepébe. Matt Cassel visszatért csapatunkhoz, aminek a Vikings szurkolók örültek. Csapatunknál eddig csak Christian Ponder rendelkezett élő szerződéssel, mert Cassel bár tavaly két évre írt alá, a megszakítási opció miatt nemrégiben felmondta a második évet. Sok csapattal lett szóba hozva, leginkább a Houston Texans együttesével boronálták össze, de tegnap véget vetettek a találgatásoknak.

Matt Cassel a pénteki napon 2 éves szerződést írt alá a Minnesota Vikings csapatával. Az új kontaktusa értelmében 10 millió dollárt fog ezen idő alatt keresni.

Néhány napja maga Mike Zimmer a Vikings vezetőedzője azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha Cassel visszatérne a csapathoz, azonban azt nem tudná neki garantálni, hogy kezdő szerepben mozogna a következő idénytől. Az igaz, hogy ezt szerintem semelyik csapatnál nem garantálták volna neki.

Cassel-el végül is jó idényt futottunk tavaly. Amikor ő irányított, akkor a csapat mérlege 5-3-1 volt. Két vereség, ami súlyos volt a Carolina és a Cincinatti ellen születtek, amikor nem nagyon jöttek össze a dolgok.

Cassel jól teljesített. Azt tartom valószínűnek, hogy ő kezdőként fog majd játszani és mögötte majd a Draft-ról érkező újonc irányító ezalatt a 2 év alatt betanul és jó vezére lesz a jövőben csapatunknak.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com