A Vikings felvette a kapcsolatot Alterraun Verner-el

Alterraun Verner_1A Minnesota Vikings engedélyt kapott, hogy kapcsolatba lépjen a szabadügynök játékossal, még a piac nyitása előtt. A szombati napon kapcsolatba léptünk a Tennessee Titans szabadügynökké váló CB-jével, Alterraun Verner-el. A kiváló védőjátékosért sorba állnának a csapatok a szabadügynöki piacon. Nem akarunk elkiabálni semmit sem, de talán kicsi előnyünk van velük szemben.

Verner abszolút top szabadügynök lesz március 11-én és csapatok tucatjai állnak sorba érte csak, hogy magukénak tudhassák a remek képességekkel megáldott védőt.

Nem árulunk el semmilyen titkot, ha arról beszélünk, hogy hatalmas lyuk tátong a secondarynken, amit végre rendezni kéne. Máris olyan cikkek jelentek meg, hogy Rhodes-al nagyon jó párost alkotnának, ráadásul Verner kiválóan illeszkedne Zimmer elképzeléseibe, persze így nem is véletlen a megkeresés.

Nagyon bele kell húznunk az erősítésbe, mert Verner már a piacnyitás napján el fog kelni, bízunk benne a Vikings szerelését ölti magára a jövő évtől. A pénz igazából nem akadás, mert Cassel szerződtetése után is 36 millió maradt a fizetési sapkában, így ez nem jelenthet gondot.

Jerry Gray, a Vikings defensive koordinátora az elmúlt 3 évben együtt dolgozott Verner-el, így neki nagy befolyása lehet esetleges megszerzésében.

A védelmünket majdnem 5000 passzolt yarddal szórták meg az ellenfelek irányító, ez a liga második legrosszabb teljesítménye. Verner idehozása minőségi javulást idézne elő. 

Időközben a Jets, a Giants, a Rams, a Steelers és a Lions is nagy érdeklődést mutat az FA piac egyik legfelkapottabb játékosa iránt.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com