Everson Griffen újabb 5 évig Vikings játékos

Everson Griffen_2A tegnapi napon a Vikings egyik szabadügynökké váló játékosa 5 éves szerződést írt alá csapatunkkal. Jó hír érkezett a mai nap. Everson Griffen hosszabbított a csapattal, ráadásul 5 évre írt alá, igaz kicsit húzós összegért. Griffen 5 év alatt összesen 42 millió dollárt kereshet, de a garantált összeg is 20 millió erre az időszakra. Ez talán túlzóan sok, de ha ennyibe került, hogy itt maradt, akkor nincs mit tenni.

Ezzel a merész évenkénti majd 9 milliós keresettel Griffen több, mint valószínű, hogy kezdő defensive endje lesz a csapatnak. Ma Jared Allen ügynöke elmondta, hogy ügyfele hat év után biztos, hogy távozik Minnesota-ból és más csapatnál próbál szerencsét. Ezzel a bal oldali DE szerepét mostantól Griffen fogja ellátni.

Griffen egy sokoldalú, fizikálisan jó passz rusher, aki Allen és Robison mögött jól játszott, eljött az ideje, hogy kezdővé váljon. Ezzel valószínűleg az is eldőlt, hogy Michael Johnson nem fog Minnesota-ba jönni, már csak azért is, mert a fél liga udvarol neki.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com