A Buccaneers öt évre szerződtette Michael Johnsont

A Tampa Bay Buccaneers tegnap este az elsők igazolások között jelentette be, hogy szerződtette a piac legjobb pass rusherét. Michael Johnson újdonsült öt éves szerződése 43,750,000 dollárról szól, ebből pedig 24 millió dollár a játékos számára garantált összeg. az ESPN munkatársa Josina Anderson szerint.

Johnson tényleg ott volt a számunkra legértékesebb szabadügynökök között a piacon, igaz a statisztikák szerint nem túl fényes, mindösszesen 3,5 sack-es teljesítményt sikerült letennie a tavalyi évben az asztalra. Azonban a 27 éves játékos félelmetes számú irányító siettetést mutatott be ebben az évben, számszerint 61-et! A Pro Football Focus ranglistáján nem sokkal Greg Hardy mögött foglal a helyet a játékos.

Rendszeres olvasóinknak gondolom ecsetelnünk sem kell, mint ahogy vérmes Bucs szurkolóknak sem, hogy mennyire nagy szükség volt rá, hogy csapatunk kissé megerősítse a passzsiettetést. Kétség sem férhet hozzá, hogy Johnson kezdő játékos lesz jövőre, mind Adrian Clayborn, mind Da’Quan Bowers, és William Gholston előtt.

Ez már zsinórban a harmadik év, hogy a Buccaneers nagy ágyúdörgések közepette veti bele magát a szabadügynökök tengerébe. És rögtön nagy igazolásokkal veteti észre magát, aztán a szezonban valahogy nem jönnek az elvártak. Reméljük ez idén másképp lesz. A szurkolók újfent elégedettek lehetnek eddig a holtszezonbeli munkával. Reméljük az a bizonyos sok munka pedig meg fogja hozni most már a gyümölcsét.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com