Gerhart a Jaguarsnál folytatja

Toby Gerhart_24 év után befejeződött Toby Gerhart és a Minnesota Vikings közös története. A keddi napon egy késő esti tranzakciót ütött nyélbe a Jacksonville Jaguars csapata és 3 évre leszerződtette a Vikings egykori kiváló második számú futóját, Toby Gerhart-ot.

Vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. Egyrészt nagyon szomorú vagyok, hogy nem becsültük meg őt és nem biztosítottunk neki több ehetőséget a fejlődésre, másrészt viszont örülök, hogy egy olyan csapatba került, ahol végre kezdőként megmutathatja, hogy mire is képes az egykori Stanford játékos.

Toby Gerhart 3 évre kötelezte el magát a Florida-i csapathoz. Ezen idő alatt összesen 10.5 millió dollárt kereshet és ebből az összegből 4.5 a garantált pénz.

Toby Gerhart még 2010-ben a második körben érkezett a DRAFT-on. A Stanford egyetemen kiválóan játszott és nem volt érdemtelen ilyen korai kiválasztása sem. Az itt töltött évek alatt bebizonyította, hogy nagyon jó és odaadó játékos, aki teljes erővel harcol a csapat sikeréért.

Itt töltött 4 éve alatt 61 mérkőzésen lépett pályára együttesünkben, 6 alkalommal kezdőként. Összesen 276 futási kísérlete volt ebből 1305 yardot és 5 TD-t ért el. Természetesen elkapásokkal is észrevetette magát. 77 elkapásból pontosan 600 yardot és 3 TD-t ért el. Toby nagyszerű játékos, jól választott a Jaguars csapata.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com