Jerome Simpson is hosszabbított a Vikings-al

Jerome Simpson_1A védelem után a támadósor is elkezdett visszaszivárogni a Minnesota Vikingshoz, Simpson még 1 évig marad. Úgy lehet, hogy Jerome Simpson-nak évről-évre kell bizonyítania, hogy érdemes őt szerződtetni. Már harmadik évét kezdi meg együttesünknél és eddig mindig egy éves szerződést kötöttek vele, mint ahogy most is.

Simpson tavaly karrierjének legjobb teljesítményét hozta, már ami a szerzett yardokat illeti. 48 elkapásból 726 yardot ért el és végre megszerezte az első TD-jét is Vikings színekben. Tavalyi jó szereplése meghozta neki az újabb szerződést. Már pár napja is lehetett olyan híreket hallani, hogy esetleg hosszabbítunk vele és most ez beérett.

Greg Jennings, Cordarrelle Patterson és Jarius Wright mögött Simpson valószínűleg a negyedik elkapó szerepét fogja majd betölteni idén. 

Számára abszolút nem ismeretlen Mike Zimmer személye, hiszen 2008 óta együtt szerepeltek a Cincinatti Bengals-al. Igaz, szoros munka nem fojt, hiszen Zimmer a védelmet koordinálta, Simpson pedig a támadósort erősítette, de van ismeretség. 

Van még egy kérdőjel Simpson státuszát illetően. Tavaly ittas vezetés miatt letartóztatták és ezzel megszegte a három éves próbaidőt, amit korábban marijuana birtoklás miatt kapott. Elképzelhető, hogy felfüggesztéssel kezdi a szezont.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com