Jared Allen még gondolkodik

A szabadügynök defensive end Jared Allen csütörtöki második Seattle-i látogatása is szerződés nélkül ért véget. A hírek szerint a védő egyeztetett a vezetőséggel és közel is voltak az álláspontok de mégsem született meg a megegyezés. A két sikertelen látogatás ellenére sem reménytelen Allen helyzete és a hétvégére ígérte, hogy dönt a jövőjéről.

"Csütörtökön Seattleben járt Jared, a felesége Amy és a családjuk. Mindenki remekül érezte magát a tárgyaláson. A front office-al történt egyeztetést követően Jared és Amy az ajánlat megfontolásának lehetőségét kérték, hogy a hétvégén dönthessenek." - nyilatkota Allen ügynöke Ken Harris.

Allen a múlt héten a Dallas Cowboys vezetőivel is találkozott de Amerika csapata végül a Chicago Bears korábbi defensive endje Henry Melton mellett döntött. Melton szerződtetése után pedig nem áll rendelkezésre elegendő pénz Allen leigazolására.

Ha végül elfogadná a Seahawks ajánlatát akkor a bajnokcsapat eddigi brutálisan jó védelme tovább erősödne. Ráadásul az eddiginél jóval könnyebbé válna Allen helyzete mert a sok jó játékos között nem terhelné akkora felelősség.

(profootballtalk.nbcsports.com, Kép: bleacherreport.com)