A Bucs reményteli, Carl Nicks rehabja szépen halad

Lassacskán már megszokottá válik a holtszezonban, hogy kötelezően írunk egy cikket, miszerint Carl Nicks rehabilitációja szépen halad. Írtunk ilyet tavaly is, és írunk ilyet most is.

Bár reméljük ezúttal nem fessük az ördögöt a falra, és Nicks valóban be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket. Fel tudja majd ő is ölteni a szép új mezét, és letesz végre valamit az asztalra. Hisz jelen pillanatban valóban nem engedhetjük meg magunknak, hogy elveszítsük a guardot.

A fal az idei nagy ritkításnak köszönhetően ugyanis, eléggé foghíjas lenne nélküle. Szegény Nicks viszont már második éve folyamatosan küzd lábujj sérülésével, miután volt egy talplemez szakadása még 2012-ben. Aztán szegény embert az ág is húzza alapon, szintén ezen testrészét támadta meg a Buccaneers létesítményeiben elburjánzó húsevő baktérium.

Ez egészen odáig vezetett, hogy már az is kérdésessé vált, egyáltalán valaha fog-e újra focizni. Hisz talplemez sérülése sosem lesz már a régi, játék közben pedig tűrnie kell az ezzel járó fájdalmakat. A Buccaneers vezetősége azonban szemmel láthatólag optimista Nicks-et illetően. Ezt támasztja alá a belső falember, Jeremy Zuttah elcserélése is. Amikor új general managerünket, Carl Nicks sérüléséről kérdezték, eképpen válaszolt:

“Reménykedünk. Ő azért más eset, mint Mike Williams. Minden létező információt összegyűjtöttünk az orvosokkal, mely a felépülést szolgálhatja. A rehabilitáció biztató, keresztbe tesszük az ujjainkat, és bízunk a legjobbakban.”

Igazság szerint mi is bízunk benne, mert Nicks nélkül, ez a támadófal valóban nagyon hiányos. Ha még Jamon Meredit meg is állná a helyét kezdőként, Oniel Cousins egész biztosan nem, sőt többeket már most ráz a hideg, ha ebbe a kombinációba belegondol. Ha Carl Nicks felépül, rendben lesz a fal belső része is, ha nem a Buccaneers egész biztosan kénytelen lesz egy picket támadófalemberre költeni a drafton.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com