A Buccaneers leszerződtette az elkapó, Louis Murphy-t

Miután annyi elkapó járt a Tampa Bay Buccaneersnél különböző tárgyalásokon a holtszezonban, végre megtalálták a gyorsléptű wide receivert, akit keretmélyítés céljából kerestek. Az új szerzemény nem más, mint Louis Murphy, a Raiders, a Panthers, és a Giants egykori játékosa.

Az aláírás csak most született meg, pedig Murphy már két héttel ezelőtt járt nálunk. Bár a terep így is ismerős számára, mondhatni otthoni. Hisz ő itt nőtt fel Tampában, a St Pete vize mellett. És itt is járt egyetemre. Még a 2009-es draft, negyedik körében csapott le rá az Oakland Raiders. Három évett töltött az ezüst-fekete szerelésben, majd 2012-ben jött a Panthers, 2013-ban a Giants, és most a Bucs.

Annak ellenére, hogy tavaly 14 mérkőzésen is pályára léphetett, össz-vissz csak hat elkapást tudott bemutatni 37 yardon. Bár ebből az egyik touchdown volt. Ezek ugyan nem túl bizalomgerjesztő számok, de van Murphy-nek egy nagyon vonzó tulajdonsága. Mégpedig a sebessége. Annak idején a combine-on 4,32 alatt futotta a 40 yardot. Murphy valószínűleg a harmadik elkapó szerepéért küzdhet majd meg az edzőtáborban. Persze, ha csak addig nem szalad végleg tele a töke a vezetőségnek Mike Williams-szel.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com