Kurt Coleman érkezett a secondary-be

Kurt Coleman_1A Philadelphia ex-játékosa, Coleman talán jó csere ember lehet majd a safety poszton. A Vikings a safety posztot is elkezdte feltölteni. Most Kurt Colaman írt alá 1 évre a Minnesota csapatába, nézzük ki is ő. Coleman az Ohio State University-re járt, ahol négy év alatt 42 mérkőzésen szerepelt. 144 tackle-t, 9 interceptiont és 5 kikényszerített fumble-t ért el.

2010-ben a draft hetik körében, az összesített 244. helyen választotta ki őt a Philadelphia Ealges együttese, ahol már az első idényben 15 mérkőzésen szerepelt, ebből kétszer kezdőként is. 2011 és 2012 voltak a legjobb évei, hiszen kezdő safety-ként számítottak rá. Ez idő alatt 161 szerelés és 6 interception fűződik a nevéhez.

Tavaly kiszorult a kezdőből és leginkább csak a special team-ben szerepelhetett. Ez a statisztikai adatain is meglátszódott.

Kurt már múlt héten megkapta a Vikings ajánlatát, de elmondta, hogy a hétvégén gondolkodik rajta. Végül héfőn elfogadta és aláírt a Minnesota csapatához. Állítólag a Colts is versenyben volt érte.

Harrison Smith helye a kezdőben megkérdőjelezhetetlen, így Coleman most Jamarca Sanford-al, Andrew Sendejo-val és Mistral Raymond-al van versenyben, de vélhetőleg majd csak a special team tagja lesz és csak csere safety szerep lesz ráosztva.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com