Derek Carr lehet a Browns elsőkörös választottja

A Cleveland Browns rosterét elnézve szinte biztos, hogy irányítót fognak választani a Draft első körében így a kérdés már csak az, hogy kire fog esni a választásuk. A hírek szerint Derek Carr lesz a kiválasztott ugyanis már többször is találkozott a csapat vezetőivel és a héten hivatalos látogatáson járt Clevelandben a a Fresno State irányítója.

A fő kérdés az Carr-al kapcsolatban, hogy a Browns melyik elsőkörös pickjét áldozná az irányítóra. Trent Richardson-t a tavalyi szezonban egy elsőkörös pickért Indianapolisba küldték így a negyedik pick mellett a 26. választás jogával is Ők rendelkeznek.

A legfrissebb szakértői Mock Draft szerint az is elképzelhető (de nem valószínű), hogy egyetlen irányítót sem húznak az első 10 helyen. Így akár az első kör végén is csapatot találhat Carr de még az sem elképzelhetetlen, hogy hátracsúszik a második körre.

Az első és a második kör között pedig hatalmas anyagi különbség van hiszen az újoncszerződés jónéhány millióval kevesebbet jelentene. A tavalyi egyetlen elsőkörös (16. hely) irányító EJ Manuel 8.85 millió dolláros míg a második körös Geno Smith 5 millió dolláros szerződést kapott de a korábbi évek első helyein választott irányítói 20-24 milliós szerződést kaptak.

(nfl.com, Fotó: pmarinov.hubpages.com)