Dashon Goldson bokaműtéten esett át, kihagyja az edzőtábort

A Tampa Bay Buccaneers safetyje Dashon Goldson bokaműtéten esett át a múlt héten, ezért a csapata kénytelen lesz pár hónapig hiányolni a védőjét.

Úgy tűnik a játékos alapszakasza nincs veszélyben, de ha esetleg pár mérkőzést ki is kéne hagynia akkor sem lenne nagy gond. Hisz valószínűleg nagyon is előrelátóan az edzői stáb már gondoskodott a keret megfelelő elmélyítéséről ebben a pozícióban.

Dashon Goldson elég szép summát keres nálunk, egész pontosan 41,250 millió dollárt öt évre. Azonban nagyon messze van a san fransisco-i formájától. Tavaly rendszeresen követett el szabálytalanságokat, melynek védtelen elkapók fejei voltak a célpontjai. Idén pedig egészségi állapota nem tűnik egyenlőre 100%-nak. A helyes szerelés tanulható, a holtszezonban egy saját edzőt is fogadott Goldson e célból.

A veterán játékos sokat tanítja a fiatalokat is, a mentalitásával nincsen probléma. Reméljük játéka javulni fog a Lovie Smith – Leslie Frasier védelmi séma alatt. Ha pedig mégsem könnyen lehet, hogy a keretújítás áldozatául fog ő is esni ezt az évet követően. Hisz ez az utolsó szezon, amikor még garantált összegeket tartalmaz, kevésnek nem mondható fizetése.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com