Vikings Rookie Minicamp 2014 - A 2-3. nap összefoglalója

Szombaton folytatódott vasárnap pedig véget ért a Minnesota Vikings Rookie Minicamp-je. Igazából minden a már “megszokott” módon zajlott. A játékok 1v1 és 7v7 séma szerint gyakoroltak, persze csak az kondíciós edzés után. Továbbra is Bridgewater-en volt a többség szeme, a megoldást látják benne. Reméljük igazuk lesz és Teddy tényleg megoldás lesz a problémánkra.

A hétvégén is nagyon jól dobott, volt ugyan pár rossz labdája, de talán az betudható egy kicsit a drukknak is. Neki a kivágástól igazán nincs mitől félnie, akár csak Barr-nak. 

A másik két napon a támadófalak speciális edzést kaptak, hiszen lefordulás, mély blokk és erőtolás gyakorlaton vettek részt. David Yankey, akit sokan akár kezdő posztra is bevárnak szeptembertől nagyon jól mozgott ezalatt a három nap alatt.

Egy viszont mindenki számára kiderült Bridgewater és McKinnon már most nagyon jól megértik egymást legyen szó futásról vagy akár passzjátékról. McKinnon nagy sebessége talán még a vártnál is jobb. Persze Peterson-nak nem kell félnie, de McKinnon talán többet lesz használva az idényben, mint Gerhart volt anno.

Travis Partridge a negyedik számú irányító nem tudta helyét tovább megtartani a csapatnál, a Missouri Western egykori irányítójának ma intettek búcsút.

Különösen érdekes volt az elkapók helyzete. A négy stabil elkapónk mellé még legalább kettőt szeretne a Vikings edzői stábja. Ez két kiadó hely, amire jócskán van jelentkező. Egyik személyes kedvencem Adam Thielen nagyon szépen teljesített az elmúlt három napban, ráadásul több bravúros elkapást is bemutatott, köztük volt pár egykezes labdabehúzása is. Őt én mindenképpen vinném a végső keretbe, de majd ez csak augusztus végén derül ki.

A többiek hozták a megfelelő formát egyedül Conor Boffeli jutott még Partridge sorsára, ugyanis ma tőle is elköszöntek.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com