Két Mike Zimmer a Vikings-nál

Két Mike Zimmer jobb mint egy? Ez majd csak a szezon közben fog kiderülni, ha a játékos Zimmer eljut odáig. Történt ugyanis, hogy a hétfői napon a Vikings két játékostól megvált (Travis Partridge és Conor Boffeli), hogy a helyükre le tudjon szerződtetni játékosokat.

Ez meg is történt. Ma a csapat bejelentette, hogy a korábban az Illinois State és a Jacksonville Jaguars játékosa Mike Zimmer szerződést kötött a csapattal. Zimmer a tavalyi szezonban került a Jacksonville csapatához, ahol a 4 előszezon mérkőzésen szerepelt. Összesen 1 tackle-t ért el. LB poszton játszott már az egyetem alatt is. Senior évében 127 tacklet ért el.

Másik érkező Dom DeCicco, aki Pittsburgh egyetemről 2011-ben került újonc szabadügynökként a Chicago Bears, majd később a Tampa Bay Buccaneers együtteséhez. A Bears-nél 2011-ben és 2012-ben összesen 20 mérkőzésen lépett pályára, leginkább a special team tagjaként, ahol 12 tackle-t hozott össze. Tavaly a Buccaneers edzőtáborában vett részt, három előszezon meccset megélt ott is. Egyetemen safety poszton játszott, de a Bears-nél LB posztra rakták őt át. 2011-ben mind a 16 alapszakasz meccsen játszott.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com