A Jets szurkoló az űrbe küldené a legendás buttfumble mezt

Egy New York Jets szurkoló nem akarta, hogy egy ellenfél szurkoló birtokába kerüljön Mark Sanchez legendás megmozdulásakor viselt meze ezért 820 dollárért megvette azt egy internetes aukción. Jake Hendrickson kicsit több mint 180 ezer forintot fizetett a buttfumbleként elhíresült megmozduláskor (állítólagosan) viselt mezért.

Sanchez-t a 2009-es Draft első körében választotta ki a Jets és az irányító az első két évében Főcsoport elődöntőig vezette a csapatát de most már főként egy másik eset miatt emlékeznek az irányítóra. A játékos a negyedik szezonjában, 2012 november 22.-én egy csoportrivális New England Patriots elleni mérkőzésen nekifutott saját falemberének, Brandon Moore alfelének és az ütközés miatt elvesztette a labdát.

Az aukció 6 napig volt elérhető és a végső nyertes 176 dollárért tette meg az első licitjét. A szurkoló az éjszaka közepén egy órán keresztül harcolt, hogy az internetes aukción megszerezze a mára már legendásnak számító ereklyét és miután sikerrel járt boldogan nyilatkozott a sajtónak.

"Voltak még páran akiket le kellett nyomnom de mivel most offseason van így ilyenkor kevesebben keresnek ilyen focis ereklyéket és emiatt kicsit kevesebbért sikerült megszereznem mint amennyit rászántam. Plusz minden alkalommal amikor valaki 5, 10 dollárral rámlicitált 100 dollárral emeltem a tétet, hogy lássák komolyan gondolom az üzletet." nyilatkozta Hendrickson.

Hendrickson továbbá elárulta, hogy bekeretezi a mezt de nem fogja örökké a falon tartani. A szurkoló állítása szerint addig tervezi megtartani a mezt ameddig nem nyerik meg a Super Bowlt vagy nem lesz annyi pénze, hogy kilőhesse az űrbe. Véleménye szerint a meznek nincs helye a bolygón.

(cbssports.com, Kép: thirdandwrong.com, NFLauction.com)