OTA 2014: Trick Shot Baby!

Újabb játékosok érkeztek és távoztak az edzőtáborozás során. És bár az új jövevényekben sem vélhetjük felfedezni a jövő nagy szupersztárjait, van köztük olyan, akit heves médiafigyelem kísér.

Az egyikük pedig az irányító Alex Tanney, aki korrábban az illinois-i Monmouth Egyetemen játszott. És bekerült ugyan az NFL-be, de ott mindösszesen egy passz hagyta el ott a kezét, legutóbb pedig a Cleveland Browns csapatánál volt. Mellőzöttsége elég furcsa, hisz több kategóriában is rekordernek számított egyetemén, azonban amivel igazán híressé vált, az ez a videó:

Mutatós… Tanney kiválóan eldobálgat egy könyvtár tetejéről, vagy egyedül egy üres pályán. Azonban sajnos egy defensive enddel az arcában már nem igazán megy neki. Többek közt ezért is nem vált soha kezdő szintű irányítóvá. Sőt, még a második számúvá sem sehol. Így nálunk is maximum csak Mike Kafkával versenyezhet. Brett Smith-t pedig azért nem említem, mert a korábban Tony Romo-hoz hasonlított irányítót Tanney érkezésével el is küldte a Bucs. Vele együtt pedig távozott a punterJacob Schrum, és a védőfalember David Hunter is.

Biztos lesz jövés-menés még az OTA és az edzőtáborozás ideje alatt. Így a végleges keretről akkor érdemes beszélni, ha már 53 fősre szűkült az. Talán még érdekességképpen megemlíthető Cameron Brate, aki tight end pozícióban érkezett megmérettetni magát. A játékos a Harvard Egyetemre járt. Ráadásul ott sikeres karriert futott be, mint kosárlabda játékos. (Alakul az a Tampa Bay Towers)

Brate magassága hasonlatos Mike Evans magasságához. Saját elmondása szerint azért választotta végül a futballt, mert úgy gondolja ebben nagyobb esélye van érvényesülni. A Pro Day-en egyébként a 40 yardot 4,77 alatt futotta. És 18 TD-t szerzett a Crimsonnak három éve alatt.

Tight end pozícióban érkezett még egyébként Ian Thompson, elkapó pozícióban pedig Quintin Payton, hogy egy kis színt, és versenyszellemet vigyen a táborozásba.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com