Majd 13.000 mérföldet fog utazni iden a Minnesota Vikings

Vikings helmet_3Az ellenfelek ismeretében nézzük meg, hogy az idegenbeli mérkőzéseinkre mennyit kell majd a Minnesota Vikingsnak utaznia. Egy idegenbeli szereplés nem mindig könnyű a csapat életében, hiszen távol vannak az otthonuktól, a családjuktól és persze a rengeteg szurkolójuktól. A szezon közben azonban ez nem szabad, hogy gondot jelentsen.

Gondoljunk bele. Vége a meccsnek és tudod, hogy alig pár nap múlva már az ország másik felében van jelenésed. Tudod, hogy a kemény edzések után, maik a hét elején várnak rád, még megfejelik egy kiadós repülőúttal is. Persze ezek már profi sportolók, nyilván tudják mire szerződtek.

A Minnesota Vikings idén csaknem 13000 mérföldet fog utazgatni az alapszakasz során. Ez viszonylag nem is sok, mivel ezzel a távval a Vikings a 11. legkevesebbet utazó csapat a igában idén. Egész pontosan 12460 mérföld amit meg kell majd tenniük.

Ezt köszönhetjük annak is, hogy idén egyetlen alkalommal sem kell majd a nyugati-partra utazni és lényegében a leghosszabb táv, amit a csapat megtesz a Minneapolis – Miami és a Minneapolis – Tampa Bay táv.

Idén a legkevesebbet a Pittsburgh csapata fog utazni 5896 mérfölddel. A legtöbbet időt viszont az Oakland Raiders fogja a levegőben tölteni, összesen 36106 mérföldet. Jóllehet nekik idén van egy túrájuk London-ba is, ami azért megfejeli a dolgot rendesen.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com