Harc a Giants rosterén 1. rész

Számos olyan játékost találunk, akik nem idén jöttek ki az egyetemről, de különösebb hírnevet még nem szereztek maguknak. Céljuk nem lehet más, minthogy ősszel is a csapatunkban maradjanak. Erre nincs sok esélyük, de most nézzük kikről is van szó, hiszen az előszezonban valószínűleg találkozunk majd velük.

Kendall Gaskins, RB

2013-ban próbálkozott Buffalo-ban, ott azonban nem járt sikerrel és teljes újonc évére csapat nélkül maradt. 2013. dec. 31-én írt alá nálunk future/reserve szerződést (jó lehetett nála a szilveszteri buli) és az edzőtáborban kap egy újabb esélyt a profi karrierre. 6'1" magas és 238 lb tömegű, ebből pedig kiolvasható stílusa is. Erejére hagyatkozik, sebessége nem nagyon van, egyetemén főleg a rövid yardos és az end zone szituációkat oldotta meg. További előny, hogy a labda elkapásához is ért és szükség esetén akár fullbackként is bevethető.

Kris Adams, WR

2011-ben került a ligába, megfordult a Bears, a Rams és a Vikings csapataiban is. 2012-ben a Colts-hoz került, 3 mérkőzésen 2 elkapásból 26 yardot szerzett. Ezután került csapatunkhoz, a 2013-as előszezonban azonban lábtörést szenvedett és IR-re került. Idén újra bizonyíthat. 6'3"-as magassága miatt érdemes lesz rá figyelni.

Marcus Harris, WR

Tavaly érkezett Adams pótlására, előtte a Lions és a Titans játékosa volt. Ezután a gyakorlócsapatba került, idén pedig újra nekifuthat az edzőtábornak.

Jamaal Johnson-Webb, OT

Az Alabama A&M egyetemről lépett be egy éve a profik világába. Draftolatlan játékosként Arizonába került, majd megfordult a Bears-nél, a Vikings-nál és végül a Bills-nél. Onnan jó 3 hete rakták ki, a sikeres claim után pedig csapatunk tagja lett.

Steven Baker, OT

Tavaly érkezett szezon közben a gyakorlócsapatba. Idén sem lehet más a célja. Érdekesség, hogy még egy tackle-höz képest is igen nagy termetű, 6'8" magasra nőtt meg.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: nf1015.com